torsdag 16. februar 2012

Optimismens år 2012

Det er alltid spennende å se hva de forskjellige forhandlerne slipper av varer i et nytt år, og en ny sesong, og hva som blir de store trendene.
Det som går igjen hos de fleste i år er at minimalismen er på vei ut, og at de hvite og kaffe latte fargede flatene nå skal erstattes med klare, sterke farger. Stikkordene er natur, hav, himmel og sol.
Fargene som går igjen er grønn i alle tenkelige toner, turkis, blått, rødt og neonfarger. Av metallfarger ser det ut som gull og kobber i stor grad vil erstatte sølv og stål. Treverket skal være lyst, og det vil være fokus på kvalitet og ekthet. Ekte tregulv fremfor laminat, og heller ekte betong enn "betong"-tapet.
Når det gjelder sort og hvitt, så vil det fortsatt være her i form av grafiske mønstre og geometri. Spesielt vil Trekant-mønstre være en stor trend. Den industrielle stilen vil også fortsette i 2012, men med varmere farger, og oppmyking i form av bla. lappetepper og korssting.
 Individualisme står fortsatt i fokus.


Ingen av disse bildene er mine, og jeg har desverre ikke skrevet ned hvor de er funnet, men si gjerne ifra hvis du eier noen av bildene, så skal jeg selvfølgelig få dette med.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar